Uslovi i plaćanje

OTKAZNA POLITIKA ZA INDIVIDUALNE GOSTE:

 

Za period od 1. oktobra do 1. juna (osim Nove godine, 1-og Maja, Uskrsa i Božića):

Za svako otkazivanje do 10 dana prije dolaska neće se naplaćivati nikakva naknada.

Za svako otkazivanje primljeno od 9 do 2 dana prije dolaska primjenjuje se 40% kazne od ukupnog iznosa rezervisanog boravka.

Za svako otkazivanje primljeno u roku od 2 dana prije dolaska ili manje kao i za non-show rezervacije naplaćuje se ukupan iznos rezervacije.

Za period od 1. juna do 1. oktobra

Za svako otkazivanje primljeno do 25 dana prije dolaska, ne naplaćuje se naknada.

Za svako otkazivanje primljeno u roku od 24 do 5 dana prije dolaska primjenjuje se 40% naknade od ukupnog iznosa rezervisanog boravka.

Za svako otkazivanje primljeno u roku od 5 dana prije dolaska ili manje kao i za non-show rezervacije naplaćuje se ukupan iznos rezervacije.

 

Za nepovratne rezervacije:

 

Ukupan iznos boravka naplaćuje se u trenutku rezervacije. Nije dopušteno otkazivanje niti izmjene. Iznos se ne vraća u slučaju otkazivanja.

Biće nam veliko zadovoljstvo ugostiti Vas u Maestral Resort and Casino-u na nekom od Vaših sledećih putovanja!

.

 

OTKAZNA POLITIKA ZA GRUPNE UPITE:

 

Nepovratni avans od 30% od ukupnog iznosa mora biti plaćen na dan potpisivanja ugovora nakon prijema profakture od strane Hotela.

Nepovratni avans od 40% od ukupnog iznosa mora biti uplaćen do 30 dana prije dolaska, nakon prijema profakture od strane Hotela.

Avans od 30% od ukupnog iznosa mora biti uplaćen do 7 dana prije dolaska, nakon prijema profakture od strane Hotela.

Hotel će tolerisati svako otkazivanje do 7 dana prije dolaska u iznosu od 10% od ukupno rezervisanih usluga bez naplate troškova.

Ukupan iznos boravka naplaćuje se u trenutku rezervacije. Nije dopušteno otkazivanje niti izmjene. Iznos se ne vraća u slučaju otkazivanja.

Svi dodatni troškovi nastali tokom boravka grupe koju Agencija preuzme i nijesu definisani u ugovoru, moraju se uplatiti do sedam (7) dana od dana prijema konačne fakture.

 

Hvala Vam što koristite naše usluge!