SPORT I REKREACIJA

Sport

ZASLUŽUJETE PRVOKLASNE USLUGE

Unaprijedite svoje iskustvo odmora uz Olive Padel Court u Maestral Resortu

Smješteni duž zadivljujuće crnogorske obale Jadrana, naši najsavremeniji tereni za padel nude savršenu aktivnost za goste svih uzrasta i nivoa vještina.

Bez obzira da li tražite prijateljsko takmičenje ili jednostavno želite da probate nešto novo, Olive Padel Court osigurava nezaboravno iskustvo odmora.

ZASLUŽUJETE PRVOKLASNE USLUGE

Košarkaški teren

Na raspolaganju Vam je višenamjenski košarkaški teren koji možete rezervisati za individualnu igru.

Dizajniran prema standardima profesionalnih košarkaških terena. Na njemu su se, bili smo svjedoci, dogodili neki od najuzbudljivijih košarkaških trenutaka. Iako je sve počinjalo kao obična igra, brzo se pretvorila u utakmicu koju su pratili brojni gledaoci!

Da li biste i sami željeli da proživite takvo iskustvo? Igra je počela!

ZASLUŽUJETE PRVOKLASNE USLUGE

Teniski teren

U krugu našeg hotela nudimo teniski teren sa tvrdom podlogom, koji Vam je uvijek na raspolaganju uz rezervaciju i gdje možete odigrati uzbudljive i dinamične partije tenisa!

Teren se nalazi na idealnom mjestu koje je pažljivo odabrano kako gosti ne bi bili izloženi vrelim sunčanim zracima i kako bi se osjećali prijatno dok igraju čak i usred dana. Naš teniski teren, napravljen po profesionalnim standardima, omogućiće Vam da uživate u svom omiljenom hobiju i tokom odmora!

ZASLUŽUJETE PRVOKLASNE USLUGE

Ronilački klub

Pridružite se našem ronilačkom klubu, pohađajte časove ronjenja i priuštite sebi spektakularno iskustvo koje nikada nećete zaboraviti.

Od početničkog do naprednog nivoa tim našeg ronilačkog kluba je posvećen pružanju najsigurnijih, najzabavnijih i najzanimljivijih trenutaka pod vodom, kako za rekreaciju, tako i za trening! Da li ste spremni? Hajde da zaronimo!

ZASLUŽUJETE PRVOKLASNE USLUGE

E Foiling

E Foiling takođe poznat kao Foil Surfing je sport na vodi koji uključuje vožnju električne daske za surfovanje sa hidrogliserom pričvršćenim za nju.

Ovo je najbrži način da naučite i doživite letenje iznad vode. Za manje od 60 minuta dugog učenja, savladaćete osnovne veštine surfovanja, naučiti kako da sastavite E Foil ploču i steći ćete veoma zarazno iskustvo letenja.

Za više informacija kontaktirajte nas ovde.