ZASLUŽUJETE LUKSUZ

Maestral Club Restoran

KOKTELI I SNOVI

Pridružite se klubu vrhunskih ukusa

U elegantnom Maestral Club restoranu uživajte u izvrsnim specijalitetima autentične mediteranske kuhinje.

Tokom boravka u hotelu Maestral Resort & Casino iskoristite priliku da uživate u vrhunskim internacionalnim specijalitetima, uz degustaciju najboljih domaćih i inostranih vina.

Restoran Maestral Club Vas upoznaje sa najboljom mediteranskom kuhinjom. Zato neprestano privlačimo i goste iz okruženja koji u posjetu dolaze isključivo zbog naših specijaliteta.

Maestral Club Restoran
19:30 – 01:00
Maestral Club Restoran

Petak - Subota

Maestral Club Restoran

38

mjesta

Očaravajuće, osvježavajuće, ispunjavajuće….

Naša specijalnost su ukusi Mediterana i internacionalnih kuhinja koje spremamo koristeći najkvalitetnije sastojke. Naša strast za „finom kuhinjom“, u kombinaciji sa odličnom vinskom kartom koja uključuje bogatu paletu poznatih i rijetkih vina, zadovoljiće i najzahtjevnije ukuse.

Fokusirajući se na autentične recepte i svježe sastojke, a ponekad isprobavajući i neka prijatna iznenađenja spajanjem tradicije sa modernim trendovima, restoran Maestral Club predstavlja idealan izbor za specijalnu večeru sa prijateljima i porodicom, bilo da ste gost hotela ili lokalni stanovnik ili samo posjećujete ovo područje!

15 DElICIOUS MENUS

Fina mediteranska kuhinja. Pogledajte naš meni!

Cocktails & Dreams

Nova dimenzija gastronomije svjetske klase

Mjesto gdje se tradicija susreće sa modernom elegancijom i stil spaja sa luksuzom!

Tražite li vrhunski restoran u kojem ćete uživati u mediteranskim specijalitetima, proslaviti intimni događaj ili održati sastanak? Odmah napravite rezervaciju u restoranu Maestral Club i garantujemo besprekornu uslugu i nezaboravno iskustvo objedovanja!