ZASLUŽUJETE LUKSUZ

Maestral Club Restoran

KOKTELI I SNOVI

Pridružite se klubu vrhunskih ukusa

U elegantnom Maestral Club restoranu uživajte u izvrsnim specijalitetima autentične mediteranske kuhinje.

Tokom boravka u hotelu Maestral Resort & Casino iskoristite priliku da uživate u vrhunskim internacionalnim specijalitetima, uz degustaciju najboljih domaćih i inostranih vina.

Restoran Maestral Club Vas upoznaje sa najboljom mediteranskom kuhinjom. Zato neprestano privlačimo i goste iz okruženja koji u posjetu dolaze isključivo zbog naših specijaliteta.

RESTAURANTS_2
19:30 – 01:00
RESTAURANTS_1

Petak - Subota

RESTAURANTS_4

38

mjesta

Očaravajuće, osvježavajuće, ispunjavajuće….

Naša specijalnost su ukusi Mediterana i internacionalnih kuhinja koje spremamo koristeći najkvalitetnije sastojke. Naša strast za „finom kuhinjom“, u kombinaciji sa odličnom vinskom kartom koja uključuje bogatu paletu poznatih i rijetkih vina, zadovoljiće i najzahtjevnije ukuse.

Fokusirajući se na autentične recepte i svježe sastojke, a ponekad isprobavajući i neka prijatna iznenađenja spajanjem tradicije sa modernim trendovima, restoran Maestral Club predstavlja idealan izbor za specijalnu večeru sa prijateljima i porodicom, bilo da ste gost hotela ili lokalni stanovnik ili samo posjećujete ovo područje!

15 DElICIOUS MENUS

Fina mediteranska kuhinja. Pogledajte naš meni!

Gastronomija

Nova dimenzija gastronomije svjetske klase

Mjesto gdje se tradicija susreće sa modernom elegancijom i stil spaja sa luksuzom!

Tražite li vrhunski restoran u kojem ćete uživati u mediteranskim specijalitetima, proslaviti intimni događaj ili održati sastanak? Odmah napravite rezervaciju u restoranu Maestral Club i garantujemo besprekornu uslugu i nezaboravno iskustvo objedovanja!