Wellness & Spa

Gosti mogu uživati u luksuznom Wellnessu nagrađenom kao najbolji spa centar u Crnoj Gori u 2016. godini. Centar obuhvata otvoreni bazen od 135m2 i zatvoreni bazen od 200m2, jacuzzi, parno kupatilo, finsku saunu, ledenu sobu, tuševe zadovoljstva i prostor za opuštanje. Upotreba bazena, jacuzzi i sauna uključena je u cijenu sobe i rezervisana samo za hotelske goste.

PLAŽA

Osjetite magični dodir vjetra i mora na jednoj od najljepših plaža u Crnoj Gori. Gostima Maestral Resort & Casino na raspolaganju je privatna, pješčana plaža sa modernom i udobnom opremom na najatraktivnijem dijelu Jadranske obale. Korišćenje plaže sa pratećim plažnim inventarom uključeno je u cijenu sobe.

Radno vrijeme:

Ponedeljak-Nedelja – 08:00h-20:00h

 

 

SPA CENTAR

Gostima je na raspolaganju luksuzni Spa & Wellness Centar. Dobitnik nagrade za najbolji spa centar u Crnoj Gori u 2016 sadrži spoljašnji bazen površine 135m2 i unutrašnji bazen površine 200m2, jacuzzi, parno kupatilo, finsku saunu, ledenu sobu, tuševe uživanja i sobu za relaksaciju. Korišćenje bazena, jacuzzi-ja i sauna je uključeno u cijenu sobe.

Radno vrijeme:

Ponedeljak-Nedelja – 09:00h-21:00h

 

Napomena: Pristup djeci uzrasta ispod 14 godina je dozvoljen u zatvorenom bazenu i spa centru, u terminima od 11: 00h do 13: 00h i od 16: 00h do 18: 00h, svaki dan. Djeca uzrasta ispod 12 godina mogu koristiti bazen i spa samo u pratnji roditelja, a djeca uzrasta ispod 16 godina ne mogu koristiti masaže i teretanu.

 

FITNESS CENTAR

U okviru hotela nalazi se i savremeno opremljen fitness centar u sklopu kojeg možete koristiti teretanu ili individualne treninge. Korišćenje teretane je uključeno u cijenu sobe a treninge možemo organizovati na Vaš zahtjev.

Radno vrijeme:

Ponedeljak-Nedelja – 09:00h-21:00h

MASAŽNI CENTAR & SALON LJEPOTE

Masažni centar i salon lepote nude tradicionalne tajlandske masaže kao što su Hot Stone ili Tok Sen kao i različite kozmetičke tretmane. Gosti se mogu opustiti i uživati u raznim vrstama kombinovanih programa masaža kao što su Sea Whisperer, Cristal Healing ili Natural Care. Postoje i posebni programi kao što su Pre – Natal tretman – masaža prilagođena trudnicama ili specijalnim programima sa Parnim kupatilom.

Radno vrijeme:

Ponedeljak-Nedelja – 09:00h-21:00h