Zabava i opuštanje

Maestral je dobro poznat i prepoznatljiv u organizovanju koncerata koji su postali tradicija čineći ga centrom za najbolju zabavu u regionu. Posetite naš kabare u kazinu i doživite ono o čemu svi pričaju I po čemu smo prepoznatljivi. Osim usluga i ponude predstavljene gostima u Maestralu, naše osoblje je na raspolaganju za organizovanje raznih izletničkih aktivnosti, čineći njihov boravak jedinstvenim iskustvom.

IZLETI

Crna Gora, jedna od najatraktivnijih destinacija na Mediteranu, netaknute ljepote, bogate kulturno-istorijskim nasljeđem, upotpuniće Vaš odmor i učiniti ga nezaboravnim.

Ukoliko želite da Vam organizujemo posjetu ili ekskurziju na nekoj od brojnih atrakcija, molimo Vas da se obratite recepciji.

Kontaktirajte nas

TENISKI TERENI & RONILAČKI KLUB

Takođe možemo Vam ponuditi usluge ronilačkog kluba i teniskih terena. Osoblje recepcije stoji Vam na raspolaganju da ugovorite i rezervišete dobru partiju tenisa ili časove ronjenja.

Kontaktirajte nas

JAHTE & VIP VOZILA

Tokom Vašeg boravka u hotelu možete se obratiti Recepciji ukoliko želite da iznajmite luksuznu jahtu, automobil visoke klase sa kompletnim servisom.

Kontaktirajte nas