Na jepni një shans për t'i bërë pushimet tuaja të veçanta

Zgjidhni një datë nga 13.09.2020 dhe planifikoni pushimet tuaja në vendpushimin më luksoz në bregdetin Adriatik – Maestral Resort & Casino. Ne do të dyfishojmë gjithçka që merrni me rezervimin tuaj!

Dhoma luksoze në një vend unik, ku mund të shijoni tingullin e valëve dhe të ndjeni aromën e jodit.

Maestral Club

Kuzhina ndërkombëtare

Jade

Kuzhina kineze

Terrace

Restorant me bufe

Shikoni pse e bëjmë shtatorin special!

e-mail: reservations@maestral.info

merrni ofertën